Qui som

SCRATCHOCASIÓ
Història

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector de l’automòbil, l’Oriol Gassol, fundador de Scratch Ocasió, és un professional reconegut en la compra i venda de cotxes.

Acomula una gran experiència treballant en diversos concessionaris de renom com Volkswagen, Audi, Kia i Hyundai. La seva trajectòria professional està marcada per la seva excel·lència en la transacció de vehicles, oferint un servei fiable, pròxim i de qualitat al llarg dels anys.

Fa més d’una dècada, va establir una associació amb un taller mecànic que acumula 40 anys d’experiència en el sector, creant una sinergia que enforteix encara més la seva oferta de serveis.

SCRATCHOCASIÓ
el concessionari amb taller associat

Scratch Ocasió és el resultat d’aquesta unió estratègica. Amb més de 25 anys d’experiència, som un concessionari de cotxes de segona mà compromès a oferir el millor servei als nostres clients. La nostra empresa neix de la fusió entre el taller mecànic Auto Scratch i el soci comercial Oriol Gassol. 

A la nostra sala d’exposició, els clients podran trobar una selecció de vehicles disponibles, amb opcions que s’ajusten a les seves necessitats i preferències. Estem compromesos a oferir una atenció personalitzada i assessorament professional perquè cada client trobi el cotxe perfecte per a ell.

Associació amb el Taller

A Scratch Ocasió, no només oferim vehicles de qualitat, sinó també serveis de manteniment i reparació de confiança. 

Gràcies a la nostra associació amb el taller Scratch, els clients poden realitzar revisions i manteniments de forma fàcil i còmoda, amb l’assegurança d’estar en mans de professionals amb més de 40 anys d’experiència.

Traducir »
Podem ajudar-te?